Ако той категорично отказва да те въведе в онлайн живота

...
 
Ако той категорично отказва да те въведе в онлайн живота
Коментари Харесай

Той, ти и неговите социални мрежи

 

Ако той изрично отхвърля да те вкара в онлайн живота си? Какво значи това и коства ли си да се притесняваш?

 

Съвременният свят и новите технологии внасят свои лични корекции в връзките сред мъжете и дамите. Разстоянията към този момент не съществуват, тъй като има Facetime, вайбър, месинджър и незабавни известия. Личният живот в този момент също не е толкоз персонален, тъй като го демонстрираме в обществените мрежи.

 

Новата романтика е статусът „ привързан “ във Facebook, фотоси на цветя и ръка за ръка, сладки селфита с деликатно подбрани текстове към тях и отбелязване от най-хубавите заведения за хранене. Мъжете, макар че по предписание са скъперници на сходни прояви, въпреки всичко от време на време споделят фотоси на обичаната си със своите другари и почитатели.

Ами в случай че той изрично откаже да те вкара в онлайн живота си? Какво значи това и коства ли си да се притесняваш?

 

Има 3 аргументи, които оправдават отсъствието ви от неговите обществени мрежи:

Той не е регистриран в никоя обществена мрежа

Онлайн светът му е непознат, в живота му има други цели. Или, може би, в припадък на яд, той от дълго време е изтрил всичките си сметки и в този момент е доста горделив с това.

 

Той е извънредно неактивен консуматор на обществените мрежи

Той, несъмнено, има страница във Фейсбук и профил в Instagram, само че с изключение на аватар и име, няма нищо друго.

 

Той употребява обществените мрежи единствено за работа

Например, той ръководи концептуален Instagram със фотоси на облаци и вашите щастливи селфита просто не се вписват в него. Или е художник и качва единствено работата си. Или е в търсене на евентуални клиенти посредством Фейсбук.

 

Но в случай че обществените му мрежи се актуализират постоянно, в случай че всичките му другари, сътрудници и даже котката му са там, а вие не сте, тогава аргументите за това положение на нещата няма да ви харесат.

Той не желае даоповестява на необятната публика връзката ви.

Може да има доста аргументи за това. Може би най-хубавият му другар е влюбен във вас. Може да нямате най-хубавата известност. Може би репутацията му на ерген и сърцеразбивач е значима за него. Или просто към момента не е сигурен във връзката ви и не желае непотребни въпроси.

 

Той не те приема на съществено.

Вие сте просто развлечение за него, хубаво лице, с което да прекарате времето си прелестно. Не вижда смисъл да разгласява фотоси с друго момиче, което несъмнено няма да остане до него.

 

Той има друга

Той не разгласява общите ви фотоси в обществените си мрежи, тъй като не желае друга жена да ги вижда. Тя може да бъде както евентуална, по този начин и сегашна или даже някогашна. Той не е решил или може би няма да се стопира на един вид, само че при всички случаи е значимо да остане очевидно самостоятелен в обществените си мрежи.

 

Колкото и да сме възмутени, обществените мрежи са компактно вградени в живота ни. Нищо не можете да извършите по въпроса. Отричането на тяхното влияние върху актуалните взаимоотношения е също толкоз безсмислено, едвам отричате, че следвате някогашния си в Instagram. Никой не споделя, че огромен брой сладки фотоси във фейсбук е знак за хармонични взаимоотношения, само че специфичното отбягване на всевъзможни споменавания несъмнено не алармира за нищо положително.

 

Важно! Има обособена категория хора, които не се интересуват от обществените мрежи и нямат профил в нито една. Те живеят в действителния живот, построяват взаимоотношения, раждат деца и не споделят на никого, с изключение на на другари и семейство за това. По-добре не се опитвайте да ги измененията.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР